El Ple demana al govern municipal que detalli el full de ruta de la seva gestió

  0
  IMG_1585.JPG

  31/03/2016 – El Ple vota favorablement una moció que demana detalls sobre l'objectiu del mandat.

  El Ple municipal ha demanat al govern municipal aquest dimarts que esclareixi quin és el seu full de ruta i els objectius de la seva gestió durant els propers tres anys i escaig. Els grups de l’oposició van recolzar una moció presentada per Ciutadans que demanava a l’executiu “detallar el seu pla d’acció en un ple extraordinari de control abans del 24 de maig”.

   

  El document considera que, després de quasi 10 mesos a l’Ajuntament, “el govern ha tingut temps per decidir les seves prioritats”. En aquest sentit, demana que cada regidoria presenti un informe amb els seus reptes, els recursos que pretén utilitzar i els mètodes per analitzar els resultats. La proposta de Ciutadans ha obtingut el suport del PP, del PSC i de CiU.

   

  Vuit mesos per elaborar el Pla d’Acció Municipal

   

  L’equip de govern, que s’ha abstingut, ha demanat més temps per tal de poder complir els punts de la moció, que hagués votat favorablement si la data límit hagués estat el novembre. La regidora de Participació, Fátima Taleb, ha explicat que aquest mes d’abril començarà l’elaboració del Pla d’Acció Municipal 2016-2019, una “eina de gestió” que servirà de guia per al pla d’inversions i els pressupostos ordinaris dels propers anys.

   

  El mes de juny, avança Taleb, l’executiu presentarà una primera proposta de PAM que s’obrirà a la ciutadania, via Internet i de forma presencial als consells de districte i sectorials, per tal de recollir propostes i modificar el text inicial. Totes les idees s’hauran de validar durant el juliol i l’agost per part dels tècnics. Un cop comprovada la seva viabilitat, s’inclouran per llançar una proposta concreta a l’octubre i presentar-la al Ple i al Consell de Ciutat el novembre.