El pont de Canyadó cap a la platja, tallat des de Setmana Santa

  0
  pont canyado.jpg

  25/04/2015 – L’Associació de Veïns de Canyadó ha denunciat aquest dies el tall del pont que creua les vies del tren cap a la platja a l’alçada del Torrent Vallmajor.

  L’Associació de Veïns de Canyadó ha denunciat aquest dies el tall del pont que creua les vies del tren cap a la platja a l’alçada del Torrent Vallmajor, a tocar dels terrenys on hi havia els bars musicals de Can Ribó i on ara s’està construint un espai d’skate. L’entitat assegura que, dies abans de Setmana Santa i “sense cap explicació”, es va treure un tram de la passarel·la i això “ha ocasionat molèsties als usuaris de la platja que utilitzen el pas”. Els representants veïnals, a més, reproven que, havent preguntat per aquesta qüestió, no han rebut “cap resposta” i exigeixen explicacions. Tanmateix, volen que es revisin i es reparin les deficiències d’alguns trams del pont que necessiten actuacions “urgents”.

   

  Des de la regidora de Via Pública asseguren que la infraestructura tornarà a entrar en funcionament abans del 15 de maig i que es tracta d’un tall necessari per enllestir les obres del nou espai per a la pràctica del skate. Tan bon punt estiguin acabades, explica el regidor Daniel Gracia, es restablirà la connexió del pont i s’aprofitarà per arranjar algunes deficiències que els propis veïns han indicat. “Totes les obres ocasionen alguna molèstia però aquesta és molt ràpida i positiva perquè suposarà una millora”.