El Port acull aquest cap de setmana el X Trofeu Tanit

  0
  Trofeu Tanit.jpg

  04/03/2016 – Tant dissabte com diumenge les aigües del Port de Badalona acolliran la regata de la classe creuer J80 de tripulacions mixtes, on la majoria de regatistes són dones.

  En el marc del Dia Internacional de la Dona, aquest dissabte i diumenge, 5 i 6 de març, tindrà lloc en aigües del Port de Badalona el X Trofeu Tanit, una regata de la classe creuer J80 de tripulacions mixtes. En aquest tipus de prova, la major part de regatistes són dones i, a més, la patrona de l'embarcació ha de ser una dona. Aquesta prova, que ara compleix 10 anys, és l'única concentració de vela femenina amb aquest format a tot l'Estat espanyol.

   

  La sortida de la regata tindrà hora a les 12 del migdia al mateix port i està organitzada per l'Associació de Dones Navegants Tanit, pel Centre de Navegants de Badalona i pel Club de Vela Badalona. Hi col·laboren el Quetx Ciutat de Badalona i Marina Badalona i rep el suport de l'Ajuntament de Badalona. A més a més, aquesta edició de la regata se solidaritza amb l'ONG badalona Proactiva Open Arms, que realitza tasques de salvament al mar a les costes de Grècia.

   

  D'altra banda, com un acte paral·lel del Trofeu Tanit, l'Associació de Dones Navegants Tania organitza per aquest mateix dissabte, 5 de març a les 18h, una conferència sota el lema 'Dones i el mar', a càrrec de la psicòloga de l'esport i 'coach' esportiva Marta Eroles. La xerrada tindrà lloc a l'Aula d'Iniciatives Nàutiques del Port de Badalona i l'entrada serà gratuïta.