El Port de Badalona acull la II Kustom Matinal motera

  0
  60
  kustom matinal.JPG

  07/11/2014 – La trobada tindrà cita aquest diumenge, 9 de novembre de 9 a 16h, i es podrà gaudir de concerts, exposicions i una passejada motera, entre altres.

  Aquest diumenge, 9 de novembre, de 9 a 16 hores, el port de Badalona serà l’escenari de la segona edició de la Kustom Matinal de Badalona, una trobada protagonitzada pel món de les motos, organitzada per l’entitat Forajidos MC Barcelona amb el suport de l’Ajuntament i que s’havia d’haver celebrat a principis d’octubre però es va suspendre per causes meteorològiques.

   

  L’acte començarà amb un esmorzar, que a partir de les 10 del matí donarà pas a l’actuació d’un discjòquei per amenitzar la trobada i, posteriorment, es realitzaran balls de country. Amb el pas de les hores, concretament a les 11.30h, un grup de motos sortirà del port per fer una ruta per diversos carrers de Badalona i, finalment a les 12.30h el públic assistent podrà gaudir d’un concert del grup Smoking Stones, banda tribut als Rollings Stones. Per altra banda, durant tota la jornada, hi haurà una exposició de cotxes clàssica americans, diverses parades on es podran trobar productes relacionats amb el món de les motos i inflables per als més petits de la casa.

   

  A més de la vessant lúdica, l’acte també tindrà una de solidària amb el qual es recolliran aliments no peribles per col·laborar amb el Banc dels Aliments de Badalona i l’entitat organitzadora farà una donació econòmica a una entitat solidària de la ciutat. Recordar que en la primera edició celebrada l’any passat es van recaptar al voltant de 700Kg d’aliments i, a més, l’organització va entregar 80 quilos de llet de lactància.