El PP acusa la CUP de voler monopolitzar el govern amb la dimissió de López

  0
  retall Javi Lopez.jpg

  04/05/2016 – El grup municipal creu que la renúncia del regidor d’Espais Públics és una estratègia “per fer desaparèixer la marca de Podem al govern de Badalona”.

  El PP de Badalona creu que la dimissió del regidor Javi López de Guanyem és una “maniobra de la CUP per monopolitzar totalment el govern de la ciutat fent fora l’únic regidor que hi havia de Podem”. El portaveu ‘popular’, Juan Fernández, sosté que “la majoria de ciutadans que van votar Guanyem ho van fer perquè es pensaven que estaven donant el seu vot a Podem”, i critica que “només ha fet falta un any per conèixer l’autèntica estratègia de la CUP, que no era altra que segrestar els vots de la formació morada en el seu propi benefici”.

   

  “El regidor sortint ha estat un pobre cap de turc de l’ambició de la CUP, que ha utilitzat la institució per fer desaparèixer la marca Podem del govern de Badalona”, etziba Fernández, qui demana explicacions al govern: “encara no sabem ni què ha passat exactament ni què passarà amb el govern”. D’altra banda, esperen que no es produeixi una “recol·locació” de López “en una empresa o organisme municipal”.

   

  Fonts de govern i de Guanyem han recordat que la formació que lidera l’executiu és independent de Podem i de CUP, que no hi ha quotes partidistes, només persones a títol individual, i rebutgen que la renúncia de López tingui res a veure amb la CUP. D’altra banda, lamenten que el PP intenti donar lliçons, quan prop d’una desena de càrrecs, un regidor inclòs, van haver de ser cessat o de dimitir per casos irregulars o discrepàncies polítiques.