El PP demana al govern que sancioni la CUP per col•locar la parada de Sant Jordi al carrer del Mar

  0
  86
  partits.jpg

  24/04/2017 – Polèmica per la col·locació de les parades dels partits polítics un any més.

  El grup municipal del PP de Badalona vol que el govern obri expedient i sancioni la CUP per col·locar la paradeta de Sant Jordi “al mig del carrer del Mar”. “És una vergonya que aquest Govern permeti que els partits facin el que els hi doni la gana en una jornada tan especial per a tots els ciutadans com és el dia de Sant Jordi”, considera el president del grup ‘popular’, Juan Fernández.

   

  El grup municipal assegura que va rebre dies abans de la celebració de la Diada un assabentat en que clarament s’especificava que els partits polítics que volien participar de la Fira de Sant Jordi havien de situar-se a la plaça Pompeu Fabra. Fernández afirma que “novament totes les formacions polítiques vam complir amb la instrucció menys la CUP, que ja és el segon any consecutiu que es riu d’aquest Ajuntament”.

   

  La paradeta de la CUP estava situada a la part inferior del carrer del Mar, just a tocar amb la Rambla. Una ubicació que, diuen des de la formació, ocupen amb normalitat des de fa tres o quatre anys, també quan governava el PP. “Sempre hem demanat estar aquí. L’acord polític és que els partits no estiguin a la fira de Francesc Layret. Ser a Pompeu Fabra és una recomanació”, apunta el portaveu de la CUP, Roger Sallas, qui també destaca que altres partits han posat paradetes petites i han repartit material a punts consensuat per no fer-ho.

   

  No és el primer any que la ubicació dels partits durant la Diada de Sant Jordi desperta polèmica. L’any passat, la parada de Guanyem, a carrer del Mar amb Pietat, també va aixecar polseguera entre la resta de formacions.