El Prat diu adéu a la temporada tot i la remuntada

  0
  33
  x publicar.jpg

  15/04/2013
  El Prat va arribar a guanyar de 25, l'objectiu, a falta de 6 segons, però Hidalgo va sentenciar en una jugada de fortuna

  No va poder ser. el Prat es va quedar a les portes d'una remuntada èpica.

  Els de Carles Duran van tenir-ho a les mans aconseguint remuntar els 25 punts per primer i únic cop a falta de 6 segons, però una jugada des afortunada, va deixar Hidalgo sol, que va sentenciar.

  Els potablava no ho van tenir gens fàcil. Van haver de lluitar contra un rival que sabia a què venia, contra uns àrbitres que van canviar molt el criteri i sobretot contra la pressió que s'havien posat.

  Un ambient que no els va afavorir al segon quart, on les tècniques i les antiesportives van revolucionar al Prat, que es va oblidar de jugar, i una pressió que va destrempar la remuntada del 3r fent errar 6 tirs lliures seguits.

  Tot i això, alguns jugadors del Prat, i no especialment els que arribaran a l'ACB, tenen màgia.
  Els triples de Bassas i "Piru", i les recuperacions en la pressió a tota pista, van permetre somniar fins el final.
  I això, que a menys de 3 minuts, el Prat guanyava només per 14, és a dir, era a 11 punts de l'objectiu.

  Llavors Bassas va fer bons els triples anteriors de Vives i Suàrez amb un parcial ràpid de 5 a 0 per mantenir una mínima opció (77 a 58 a 2 minuts).

  El Castelló va preferir esgotar la possessió abans que precipitar-se, i tot i que a la següent jugada els àrbitres es van empassar una falta sobre Bassas, els potablava van seguir creient fins el final.

  Un triple de Suàrez a 26" i un de Barrera quan en quedaven 10 van assetjar encara més als visitants, que no van ni poder treure de banda.

  En la penúltima jugada, Vives va anotar amb facilitat per empatar per primer cop l'eliminatòria, però en una passada llarga, i amb moltes mans pel mig, la pilota va arribar a Hidalgo, que sol, va enfonsar la pilota i les opcions del Prat.
  Vilanova va tenir un últim llançament des del mig del camp, amb dos jugadors a sobre, però el tir no va entrar.