El Prat encadena la 3a derrota seguida (85 a 76)

0
    32

18/02/2014
    Els potablava van tornar a fer un partit fosc i van caure a la pista de l'Azpeitia basc

El Prat va perdre a la pista de l'Azpeitia de Guipúscoa i va patir la 3a derrota seguida que l'allunya una mica més de la 1a plaça que garantiria l'ascens a la Leb Or.
    Els de Carles Duran van tornar a fer un partit gris i intermitent, molt més irregular que el dels locals, que van dominar gairebé tot el matx.

Els potablava només van ser millors a l'inici del partit. Les bones accions de Piru, Serrano i Nogués donaven els primers avantatges al Prat (13 a 16). A l'inici del 2n quart els del Delta van arribar a gaudir d'un avantatge de 10 punts després d'un triple de Caven i una cistella de Nikolic, però a partir d'aquell moment el joc es va travar i el ritme va ser dels bascos.

El Prat encara va aconseguir marxar per davant en el marcador al descans (36 a 37), però Iriarte ja tenia 4 faltes, i a l'inici del 3r quart "Piru" també va cometre la 4a.

Sense un dels referents ofensius, les defenses es van imposar als atacs mantenint el matx igualat fins que restaven 12 minuts. En els 2 últims minuts de període, un 12 a 2 va començar a cimentar el camí de la victòria local (58 a 48).

Quedaven 10 minuts però  a la pista es jugava al que volia l'Azpeitia. Els d'Iker Bueno portaven el partit a possessions llargues, i el Prat només es va poder posar a 6 punts (63 a 57) després d'un triple de "Piru". Al tram final però l'Azpeitia es va mantenir ferm en la defensa de la renda que duia, i va sentenciar el matx.

Els de Carles Duran miraran de refer-se aquest proper dissabte, a casa a les 18:15, contra l'Amics de Castelló.