El Prat es deixa la defensa (81-108)

0
    24

04/10/2015 – El vinculat del FIATC Joventut cau en l’estrena a la LEB Or contra un Cocinas.com realment inspirat en atac.

La bona dinàmica de resultats exhibida a la Lliga Catalana no ha tingut continuïtat. El CB Prat cauria en el debut a la LEB Or, encaixant una derrota contra pronòstic, sobretot per la superioritat exhibida pel Cocinas.com.

En menys d’un minut, els espectadors de Joan Busquets ja podrien començar a preveure que no seria un bon dia per l’equip de Roberto Sánchez. Jakub Kudlacek anotaria vuit punts consecutius per obrir el matx amb un parcial contundent (0-8), fet que permetria al Clavijo dominar des de l’inici.

Tot i la bona rotació de Coego, els visitants dispararien encara més el seu avantatge des del triple. Mike Carlson perforaria la cistella pratenca des del 6.75 (8-21), però els homes d’Antonio Pérez no traurien el peu de l’accelerador i acabarien completant un primer quart escandalós (10-32).

El Prat es veuria clarament penalitzat per uns deu minuts inicials decebedors. El vinculat de la Penya recuperaria el seu ritme d’anotació habitual guanyant el segon parcial (26-23), però el Cocinas.com tampoc es relaxaria, liderat per un Kudlacek brillant (36-55).

Mantenint la defensa i corrent al contraatac, el bloc de la Rioja se seguiria trobant còmode a la represa. Ott i Ruiz de Galarreta farien de les seves des de la línia exterior, mantenint a ratlla els intents de remuntada del Prat (51-76). Un parcial de 7 a 0 liderat per Xavi Forcada tancaria el tercer acte (58-76), erigint-se en l’últim intent viable de lluitar pel triomf.

Durant l’últim quart, el Cocinas.com jugaria amb el rellotge i el marcador per acabar adjudicant-se la victòria, superant fins i tot la barrera dels 100 punts (81-108).

Kudlacek seria el MVP del partit amb 22 punts i un 29 de valoració, mentre que a les files locals Gerbert Martí (16 punts, 6 rebots, 5 assistències i 16 de valoració) i Xabi López-Arostegui (13 punts, 5 rebots, 2 assistències i 16 de valoració) destacarien per davant de la resta.

Fitxa tècnica:

CB Prat Joventut (81): Sergi Costa (4), Piru Ros (6), Nogués (12), Iriarte (4), José Coego (5), Gerbert Martí (15), López-Arostegui (13), Xavi Forcada (12), Nikolic (5) i Sans (5)

Cocinas.com (108): Jakub Kudlacek (22), Carles Bravo (10), Galarreta (12), Carlson (8), Laso (11), Olumuyiwa (11), Alex Reyes (7), Arévalo (11), Alfredo Ott (8) i Kennedy (8).

Parcials: 10-32 / 26-23 / 22-21 / 23-32

Rebots: Martí (6) / Olumuyiwa (7)

Assistències: Martí (5) / Bravo (5)

Incidències: partit corresponent a la primera jornada de la LEB Or, disputat al Pavelló Joan Busquets.