El Prat es tenyeix d’or (63 a 67)

  0
  palma prat.jpg

  24/05/2014
  Els potablava van sentenciar la final contra el Palma i van aconseguir la plaça esportiva per jugar la Leb Or

  El Prat va ser capaç de resoldre la final contra el Palma per la via ràpida i va aconseguir l'esperat ascens a la Leb Or

  Els joves jugadors de Carles Duran no es van veure superats pels 4.000 espectadors del pavelló de Son Moix i van demostrar molta maduresa durant el partit, i caràcter al tram final.

  Com era d'esperar la sortida dels balears va ser molt forta. De la mà de Matemalas, que va anotar 10 punts pràcticament seguits, el Palma obria un primer forat (19 a 12). 
  Els potablava responien amb algunes accions de qualitat de Caven i la feina de Serrano fins que l'entrada de Nikolic, el més valorat dels visitants, va igualar les forces (30 a 30 min 20). 

  A la represa l'intercanvi de cops va seguir sent la tònica. Di Bartolomeo mirava d'imposar el seu joc, i 5 punts seguits de Vicens servien per tancar el període (44 a 49). 

  Els locals van arribar a gaudir d'una renda de 6 punts (52 a 46) a l'últim quart, però Abalde va sortir al rescat (54 a 54) i quan més calent es tornava el partit, més fred van tenir el cap els del Delta.
    
  2 triples d'Agustí Sans deixaven grogui el Palma, que quan s'intentava aixecar va rebre un 3r triple seguit, aquest cop de Caven. L'encert del finès va ser definitiu i va segellar l'esperat ascens a la 2a categoria estatal.

   
  Sans, autor de 14 punts, Caven (13) i Nikolic (10) van ser els més destacats.