El president Puigdemont inaugura a Badalona la nova seu central de la Fundación Laboral de la Construcción

  0
  fundacion laboral.jpg

  02/03/2017 – El nou edifici, ubicat a Montigalà, oferirà formació i assessorament dins del sector de la construcció.

  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat aquest dimecres Badalona per inaugurar la nova seu de Fundación Laboral de la Construcción, situada al barri de Montigalà, on ha estat acompanyat de l'alcaldessa Dolors Sabater. L'edifici, de nova construcció, pretén impulsar la formació de tots els treballadors i empreses del sector català de la construcció.

   

  El nou centre de formació és un estímul i demostra que les coses estan canviant en el sector de la construcció”, ha afirmat Puigdemont aquest dimecres. El President va posar la Fundació Laboral com a exemple, atès que es tracta d'una entitat paritària creada per la patronal i els sindicats.

   

  Dolors Sabater, per la seva part, ha expressat la necessitat que “Badalona es converteixi en una ciutat pionera, amb models de contrucció del segle XXI, que tinguin en compte la sostenibilitat i l'urbanisme més humà”.

   

  La nova seu és un edifici de 4.000 metres quadrats construïts, sobre una parcel·la de 16.000 metres quadrats cedida per l'Ajuntament, en una aposta per la recuperació del sector. Disposa de 14 aules, serveis i oficines, zona d'assessorament i orientació laboral i professional, així com 1.000 metres destinats a tallers, on es realitzen cursos i sessions pràctiques.