El primer equip del CK Badalona continua sumant victòries

0
    23

Nova jornada pels equips del Club Korfbal Badalona, amb un triple enfrontament contra Montcada. Mentre el sénior A aconseguia una nova victòria en un partit molt disputat, tant el sénior B com l’equip júnior queien d’una forma clara.

L’equip Júnior va començar la jornada amb una clara derrota contra l’AEE Miró, l’equip de Montcada i Reixach. El partit va començar i totes van donar la seva millor versió, però el nivell del Miró va sobrepassar a l’equip badaloní molt d’hora, això es veia al marcador, que va quedar així al descans, 1-17. A la segona part, el Badalona va anotar 4 punts més al marcador, mentre que els de Montcada van disminuir el seu encert a 8. El resultat final va ser 5-25.

Tot seguit va ser el torn del Sénior B, en partit que disputava contra l’AEE Miró, el partit va demanar als badalonins molt d’esforç físic, ja que el Miró es movia ràpidament a la pista, i van donar tot el que van poder, aconseguint un resultat de 6-13 a la primera part. El partit va seguir aquesta línia fins al final, i el resultat final va demostrar que queden coses a treballar però l’actitud dels jugadors no va caure en cap moment. El resultat final va ser de 13-27.

L’últim partit del cap de setmana va ser el de 1a divisió, que va enfrontar al primer equip badaloní contra el CK Montcada. Des del minut 1 el partit va estar molt igualat, tant que a la mitja part el resultat era de 5-5. Tots dos equips volien guanyar el partit i per això van donar tot el que tenien, malgrat el poc encert en atac. Cada cistella era important en tot moment. El partit no es va decidir fins a la seva finalització. Els badalonins anaven 1 a dalt, però en qualsevol moment podien empatar-los. El partit va acabar amb un resultat de 13-12 molt disputat.