El Principal acull el 35è aniversari del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç

  0
  55
  imsp.jpg

  11/11/2016 – L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa Dolors Sabater i el regidor de Salut, Francesc Ribot.

  Aquest dijous 10 de novembre s'ha celebrat al Teatre Principal la 4a jornada de l'Institut Municipal de Serveis Personals amb motiu del 35è aniversari del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç. Es va exposar el recorregut del servei, que es va iniciar el 1981, en els  darrers anys i dels canvis que s'han generat. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa Dolors Sabater i el regidor de Salut, Francesc Ribot.

   

  EL CDIAP aposta per la prevenció i realitza un treball de coordinació amb diferents àmbits com ara les escoles bressols, Hospital Germans Trias i Pujol i Pediatria. També s'ha informat de les diferents modalitats terapèutiques que el CDIAP ofereix, pensant en un abordatge multidisciplinar i tenint en compte al nen i a la seva família en la seva globalitat.

   

  El psiquiatre i psicoterapèuta psicoanalític Guillem Salvador ha realitzat una ponència sobre "la criança com a fonament de la salut mental" on s'ha fet ressò de les noves formes de vida i els estils educatius que comporten donant importància a l'afectació en els infants i les seves famílies.