El PSC aposta per la defensa de l’educació i la sanitat en la primera setmana de campanya local

  0
  47
  PSC.JPG

  16/11/2012 – Els socialistes han rebut la visita de la diputada Eva Granados i sumen ja diversos actes en un inici frenètic de campanya a nivell badaloní.

  La primera setmana de campanya del PSC a nivell local ha començat amb un ritme frenètic d’actes. Poques hores després del inici de campanya, la diputada socialista Eva Granados, número 7 a les llistes per Barcelona, visitava la ciutat i dialogava amb ciutadans i ciutadanes, al Pont del Petroli, juntament amb la candidata badalonina Caterina Miera i regidors i regidores municipals.

   

  Dilluns, la formació va dur a terme un acte amb alguns dels agents i col·lectius protagonistes de l’escena educativa de la ciutat; el debat va agafar un caire més aviat local, ja que alguns dels temes principals varen ser les polítiques del PP de Badalona en ensenyament, més enllà del més que pressuposat atac a les retallades a nivell autonòmic.

   

  Dimarts, en una reunió amb la gent gran, Caterina Mieras, primer, i Julio Garzón, després, varen fer un repàs del desmantellament de la sanitat pública que, asseguren, PP i CiU estan duent a terme a Catalunya i Espanya. Garzón, a més, va fer una crida a la lluita de les classes obreres i mitjanes en favor de la defensa de l’Estat del Benestar.