El PSC aprova les ordenances fiscals del govern després d’introduir diverses al·legacions

  0
  31
  ple ordenances.jpg

  23/12/2015 – L'executiu municipal accepta propostes de tots els grups del Ple però només aconsegueix el vot favorable socialista, suficient per tirar endavant les noves ordenances.

  El govern ha pogut tirar endavant definitivament aquest dimarts l’aprovació de les ordenances fiscals i preus públics per al 2016 després de resoldre les al·legacions presentades per la resta de grups municipals. Ho ha fet gràcies al PSC, que ha votat favorablement després de veure acceptades algunes de les reclamacions principals que els socialistes han fet des del vistiplau inicial al Ple.

   

  La reducció dels preus de les escoles bressol públiques, una tarificació social de la teleassistència que permetrà al 60% dels usuaris gaudir del servei de forma gratuïta i la bonificació del 30% per a construccions i obres que creïn ocupació local són les tres propostes socialistes acceptades per l’executiu que han desembocat en el vot positiu i la conseqüent aprovació. I és que, al marge del PSC, cap altre grup ha donat suport a les ordenances, tot i l’acceptació d’algunes al·legacions, també, de Ciutadans, CiU i Partit Popular.

   

  PP i C’s han criticat que el govern tripartit no hagi baixat impostos i han votat en contra. CiU, per la seva banda, ha considerat que l’executiu podria haver anar “més enllà” en algunes de les propostes que han posat sobre la taula i s’han abstingut.