El PSC creu que només amb els tres partits i sense “vetos” pot tirar endavant la moció

  0
  IMG_4003.JPG

  25/03/2013 – El líder socialista, Jordi Serra, considera que cal deixar els retrets a un costat i tornar a posar fil a l'agulla.

  Divendres, les diferències entre CiU i ICV-EUiA van escenificar un enorme entrebanc en el procés de negociació d’un canvi de govern que semblava quasi acordat i que es va refredar i dilapidar en poques hores. CiU va donar les negociacions per trencades i ICV continua mantenint que no vol imputats en el govern, però que donaria recolzament a una possible moció de censura sense formar part d’un executiu amb Ferran Falcó com a tinent d’alcalde. Al bell mig d’aquest estira i arronsa, on també EUiA ha dit la seva, es troba el PSC.

   

  El líder socialista, Jordi Serra, no llença la tovallola i feia ahir una crida als altres grups de l’oposició per tornar a parlar i dirimir obstacles. “No cal convertir les diferències en un trist espectacle públic. No és moment de retrets”. Serra manté que “això només pot tirar endavant amb un gran acord de ciutat” que inclogui “les tres forces polítiques”, exempt de “vetos de caràcter personal”.