El PSC de Badalona demana al seu exedil Josep Duran que deixi i torni l’acta de regidor

  0
  61
  ok3.JPG

  08/10/2014 – El primer secretari socialista, Àlex Pastor, ha demanat a Duran que “retorni l’acta de regidor” i subratlla que “qualsevol opció política que pretengui tenir representació municipal, s’ha de presentar a les eleccions”.

  El fins ara regidor socialista Josep Duran va anunciar fa uns dies que deixava el grup municipal del PSC i passava a ser edil no adscrit per diferències amb els postulats del partit en relació amb la consulta del 9N. Degut a la seva decisió, el PSC perd un regidor i passa a ocupar vuit butaques al Ple municipal. Les reaccions socialistes, però, no s’han fet esperar i l’agrupació local ja ha demanat a Duran que renunciï a l’acta de regidor.

   

  Des del grup socialista veuen “intolerable que cap regidor s’atribueixi una quota de representació pròpia basada en els valors i el projecte d’un altre partit, fins a l’extrem antidemocràtic de pretendre representar a una altra formació sense representació”. En aquest sentit, el primer secretari socialista, Àlex Pastor, ha demanat a Duran que “retorni l’acta de regidor” i subratlla que “qualsevol opció política que pretengui tenir representació municipal, s’ha de presentar a les eleccions”.