El PSC demana la convocatòria de les ajudes al lloguer municipals

  0
  17
  ajuntament.JPG

  Davant la suspensió de les ajudes al lloguer per part de la Generalitat, el PSC demana al govern que porti a Ple l’aprovació definitiva i la convocatòria de les ajudes al lloguer municipals aprovades pel govern socialista al Ple del passat 2 de maig per ajudar a les famílies afectades per la crisi de la COVID19.

  En plena crisi social i econòmica provocada per la COVID19 el govern de la Generalitat ha decidit la suspensió de la campanya d’ajudes al lloguer per a famílies vulnerables afectades per la crisi sanitària. Aquesta suspensió afecta a milers de famílies a tota Catalunya, i a Badalona hi ha centenars de famílies afectades.

  Des del grup Parlamentari Socialista també s’ha demanat la compareixença del Conseller de Territori, Damià Calvet, per donar explicacions sobre aquesta situació.

  Per aquest motiu al Ple del passat 2 de maig el govern va portar a aprovació incial les bases reguladores de la convocatòria d’ajuts econòmics d’especial urgència adreçats a persones que tenen un contracte de lloguer del seu habitatge habitual i, com a conseqüència de l’estat d’emergència causat pel coronavirus, han perdut la feina o bé han estat afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació o bé són autònoms que han cessat o disminuït de manera considerable la seva activitat com a conseqüència de l’emergència de salut pública causada pel COVID-19.

  Aquesta proposta del govern socialista va ser aprovada per unanimitat al Ple, i ara demanen al govern municipal que porti a Ple l’aprovació definitiva i la convocatòria urgent de les ajudes, donat que seran les úniques ajudes disponibles.

  D’altra banda, també demanen que s’augmenti la partida econòmica de les ajudes municipals.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí