El PSC dóna suport a TUSGSAL en l’anul·lació del concurs del servei de Nitbus

  0
  tusgsal.jpg

  22/07/2016 – El primer secretari del PSC s'ha reunit amb els treballadors de TUSGSAL tancats a la seu de Nicaragua.

   “El PSC considera que hi ha motius per tornar a convocar el concurs públic de concessió del servei Nitbus”. Així ho assegura aquest divendres el partits dels socialistes català després que aquest dijous tres treballadors de l'empresa badalonina TUSGSAL i afiliats al partit es tanquessin a la seu de Nicaragua per protestar contra la possible adjudicació del servei a la multinacional anglesa Alsa.

   

  El partit explica que els tres manifestants, membres del comité d'empresa de TUSGSAL, acompanyats pel secretari general d'UGT, s'han entrevistat amb el primer secretari, Miquel Iceta, i la secretària d'organització, Assumpta Escarp, que han mostrat “la seva comprensió davant la reivindicació pacífica”.

   

  Tanmateix, el PSC s'ha compromès a “seguir de prop les actuacions i col·laborar en la recerca de solucions al conflicte plantejar”. D'altra banda, i “sense voler entrar en el fons de la qüestió plantejada pels treballadors de TUSGSAL ni interferir en les decisions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona”, els socialistes catalans creuen que “hi ha motius per tornar a convocar el concurs públic de concessió del servei ‘Nitbus’”.

   

  Aquest divendres al matí, unes 200 persones de l'empresa TUSGSAL s'han citat a les portes de la seu del PSC per fer força en la seva reclamació que demana anul·lar el concurs i tornar a començar “en igualtat de condicions”.