El PSC exigeix a l’alcalde que demani ajuda per la greu situació de la Guàrdia Urbana

  0

  El PSC ha llançat un comunicat en el qual exigeix a l’alcalde Albiol que demani ajuda urgent a Mossos d’Esquadra i Policia Nacional per garantir el compliment de les mesures de seguretat. Amb això fan referència a l’actual situació de la Guàrdia Urbana, en el que, de moment, hi ha 19 agents confirmats amb COVID i 39 més en confinament. Amb la qual cosa, segons el partit socialista, hi ha una “impossibilitat de reforçar el torn de nit”.

  En paraules del President del PSC, Rubén Guijarro: “Continuen les mentides del govern del Partit Popular respecte a la nostra seguretat. Es va demostrar que van falsejar les dades dels agents afectats per COVID19, i s’ha demostrat que són 19 agents infectats més 39 confinats, i el reforç de seguretat nocturn per garantir el “toc de queda” és inviable i no es podrà dur a terme, no tenim agents, no s’han cuidat, perquè el govern no ha implementat les mesures de seguretat necessàries i necessitem ajuda”.

  Just aquest dilluns, el govern de Badalona anunciava que farien les proves PCR al total de la plantilla del cos policial. El cas de positius a la Comissaria de la Guàrdia Urbana el va donar a conèixer, durant el cap de setmana, el sindicat SFP-Fepol de la Guàrdia Urbana de Badalona.

  D’altra banda, el cos s’ha estructurat, durant les darreres hores, per cobrir les baixes dels positius al cos amb hores extres d’altres agents.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí