El PSC exigeix la retirada del cartell publicitari “Les Pilis al Port” per emprar estereotips sexistes des de l’administració local de Badalona

  0

  El Port de Badalona – Marina Badalona, empresa municipal presidida per l’alcalde del PP Xavier García Albiol, ha publicat un cartell publicitari amb l’eslògan “Les Pilis al Port” on es pot veure un grup de dones en banyador amb cossos totalment irreals.

  El PSC de Badalona considera que aquest tipus de publicitat és masclista i falta el respecte a les dones de Badalona. Amb imatges com aquesta es potencien estereotips físics que poden portar a episodis de depressió i trastorns alimentaris especialment en dones joves. Badalona està plena de dones diverses, de totes les talles i edats i aquest cartell no és representatiu d’això.

  Davant d’aquests fets, la regidora Andrea Zapata afirma: “Exigim a Albiol la retirada immediata del cartell publicitari “Les Pilis al Port “, per ser masclista i cosificar-nos. El que Badalona necessita són campanyes on es potenciï la diversitat, la sororitat i la igualtat. Aquest cartell és nociu i tòxic per a nosaltres. Sabem que el feminisme no és una de les prioritats del Partit Popular, com ja han demostrat en repetides ocasions,
  però no podem permetre que es menyspreï a les dones com s’ha fet amb aquesta campanya “.

  La Federació de Dones de Badalona, a més, s’ha sumat a la denuncia: “Un greu problema contra la salut de qui lluita contra l’anorèxia i la bulímia”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí