El PSC fa èmfasi en la recuperació econòmica i els plans d’ocupació

  0
  46
  psc coworking.jpg

  13/05/2015 – El candidat socialista a l’Alcaldia, Jordi Serra, va explicar ahir les propostes del PSC en l’àmbit econòmic durant una reunió amb el agents socials celebrada en Coworking Badalona, en companyia de l'eurodiputat Javi López.

  El candidat socialista a l’Alcaldia, Jordi Serra, va explicar ahir les propostes del PSC en l’àmbit econòmic durant una reunió amb el agents socials celebrada en Coworking Badalona. “Volem que la gent de Badalona pugui treballar a Badalona. I per això fa falta atreure projectes i empreses. Cal trencar la tendència de les que s’han anat i atreure de noves.” Assegura Serra que la ciutat ha perdut prop de 200 empreses més de 2.500 treballadors assalariats i gairebé 500 autònoms en els darrers quatre anys. Per contrarestar-ho, els socialistes proposen millorar infraestructures i la competitivitats dels polígons industrial, així com facilitar l’arribada de negocis i empreses a través de la baixada de taxes i impostos, o una taxa zero durant el primer any d’activitat.

   

  Pel que fa a la lluita contra l’atur, el candidat socialista va afirmar que “l'Ajuntament s’ha d’implicar al 200%”, i per això invertiran en plans d’ocupació, “passant dels 230 actuals, que paguen altres administracions com la Diputació o l'Àrea Metropolitana, als 1000”. Els plans, recorda Serra, han de servir per formar, per acompanyar a les persones i aconseguir que es tornin a incorporar al mercat de treball, per reorientar-les laboralment.

   

  Crítiques a la campanya del PP

   

  Serra va estar ahir acompanyat per l’europarlamentari Javi López. Tots dos van reprovar l’eslògan d’Albiol que tanta polèmica està aixecant aquests dies, “Netejant Badalona”, i López va anunciar que el denunciarà davant el Parlament Europeu.

   

  El PSC està presentant durant aquesta setmana l’ampli ventall de punts programàtics, des de idees en l’àmbit de la gent gran, a l’econòmic, passant pel comercial. Tal i com va avançar Jordi Serra la primera nit de campanya, aquestes seran dues setmanes amb molt de contacte al carrer i entitats, actes de petit format i, en principi, cap gran míting multitudinari.