El PSC impulsa la iniciativa de col·locar una placa per Josep Valls al Pont del Petroli

  0
  56

  08/10/2012 – La idea va néixer ja fa uns sis mesos, quan es van presentar unes 1.500 signatures a l'Ajuntament per reclamar l'homenatge a l'activista veïnal badaloní i principal responsable de la conservació del pont.

  El PSC presentarà al proper Ple una moció per impulsar la instal·lació d’una placa al Pont del Petroli en commemoració de l’activista veïnal badaloní Josep Valls. Així ho va confirmar el grup municipal a finals de la setmana passada i el seu líder, Jordi Serra, va explicar que es tracta d’una iniciativa a la que cal donar suport i que mereixia una empenta política, a més de considerar que l’homenatge és del tot necessari.

   

  La petició d’aquesta placa simbòlica és una idea que gira entorn al perfil de Facebook Badalona Recuerdos i que ja subscriuen més de 1.500 persones. Fa sis mesos, el col·lectiu va presentar a l’Ajuntament 1.470 signatures demanant una placa de reconeixement a Josep Valls, un dels principals responsables de la conservació del Pont del Petroli, símbol de la ciutat. No obstant, la resposta oficial no ha arribat encara i les persones que reclamen l’homenatge ho veuen una falta d’educació.

   

  La labor social i en clau local de Josep Valls ja va obtenir un reconeixement fa uns mesos, al maig, quan va rebre el premi de ‘Badaloní de l’any’.