El PSC insisteix al govern local en el restabliment de la Pediatria al CAP de La Salut

  0
  0914a27f-b0a7-45fa-b869-2b5ba25e0125.png

  15/01/2016 – Mesos després de les primeres reivindicacions veïnals i reunions, els socialistes demanen al govern que transformi els compromisos en fets.

  El PSC ha tornat a insistir aquesta setmana en la situació del servei de Pediatria del CAP de La Salut a través d’una pregunta al govern municipal. “Demanem a l’alcaldessa i el seu equip que deixin les paraules i passin als fets”, ha etzibat el portaveu socialista, Rubén Guijarro, que afirma el “compromís” del grup amb les reivindicacions de “les associacions de veïns exigint la tornada del pediatres”.

   

  Recordem que el CAP de La Salut va perdre, presumptament de forma provisional, el servei de Pediatria durant el passat estiu i, des de llavors i, tot i les reivindicacions veïnals, el servei no s’ha restablert. Els socialistes ja van reclamar explicacions el mes de novembre i van portar el tema al Parlament de Catalunya a través del Diputat colomenc Raül Moreno, però l’ICS encara no s’ha mostrat receptiu a les demandes veïnals.

   

  A finals de novembre, les AAVV de Can Claris, Grup Verge La Salut i Joan Valera van fer públic un acord pres per unanimitat demanant la tornada del servei.