El PSC obre les opcions del pacte de govern i de la moció de censura

  0
  10
  13.jpg

  16/03/2016 – L’agrupació durà a terme una enquesta a peu de carrer per preguntar quin paper ha de jugar a l’Ajuntament.

  El PSC ha programat per a aquest dissabte una jornada amb la que vol prendre el pols a la ciutat de Badalona. L’agrupació local impulsarà una enquesta a peu de carrer a través de mig centenar de voluntaris, una dotzena de punts fixos distribuïts a diferents barris i entrevistes porta a porta per preguntar a la ciutadania quin ha de ser el seu paper a l’Ajuntament.

   

  Dins l’enquesta, que constarà de cinc preguntes, els socialistes plantejaran a veïns i veïnes què creuen que hauria de fer el grup municipal: seguir a l’oposició, negociar per formar part del govern o plantejar-se fer costat a una hipotètica moció de censura. Deixen així totes les portes obertes pel que fa al futur del seu paper polític, però també volen radiografiar la valoració que la ciutat fa del PSC com a partit de l’oposició i mesurar el nivell de notorietat i coneixement del president del grup i primer secretari, Àlex Pastor.

   

  Examen per al govern i els seus pressupostos

   

  La iniciativa del PSC no només posa el focus sobre la seva pròpia tasca, sinó que també pretén obtenir un balanç de l’executiu. En aquest sentit, demanarà una valoració del govern liderat per Dolors Sabater i preguntarà pel nivell de coneixement de la proposta de pressupost per a aquest 2016.

   

  Durant el matí de dissabte, l’organització del partit espera poder entrevistar més d’un miler de persones dels diferents barris de la ciutat. Fonts del PSC apunten que l’enquesta servirà “de guia per prendre el pols a l’opinió ciutadana” sobre l’acció del partit i asseguren que “influirà en possibles decisions futures”.