El PSC pregunta a un miler de veïns sobre el govern local i el futur polític de Badalona

  0
  Cd6MtmWWEAAEjOc.jpg

  21/03/2016 – Els socialistes han realitzat una enquesta a peu de carrer i asseguren haver entrevistat a més de 1.000 persones de 12 barris diferents.

  Una cinquantena de voluntaris socialistes, entre ells regidors i assessors del grup municipal, van sortir dissabte als carrers de la ciutat per demanar al veïnat una valoració de la tasca del PSC a l’oposició i de la gestió del govern municipal de Dolors Sabater. Tot i el gris i plujós matí que va marcar la jornada, el partit assegura haver entrevistat i parlat amb més de 1.000 ciutadans als 12 diferents barris en els que han tingut presència.

   

  Encara que els resultats no es faran públics fins després de Setmana Santa, les sensacions inicials són positives i desprenen diferents aspectes, apunten fonts del partit. D’una banda, la escassa rebuda de l’opció de la moció de censura a certs barris de la ciutat on la força d’Albiol a les municipals era molt destacada; de l’altra, la utilitat que, diuen, ha tingut la iniciativa per tal de donar a conèixer a algunes zones el nou equip al capdavant del PSC.

   

  El primer secretari, Álex Pastor, explica que algunes de les conclusions que el partit considera després de la iniciativa són “la inacció” en temes com manteniment i degradació de la via pública; “poca presència del govern al carrer” i desconeixement dels regidors de districte, i incomprensió pel que fa a la manca de “majories suficients en temes de ciutat”. Assegura Pastor que hi ha hagut una “gran aprovació” pel que fa a la consulta i demanda per part del veïnat d’enfortir la presència política a peu de barri.