El rebot penalitza la Penya a la Copa Federació (75-66)

0
    33

03/01/2016 – El júnior del FIATC Joventut cau contra el FC Barcelona Lassa en la final del torneig, cedint després de tres quarts inicials de màxima igualtat.

Un cop segellada la classificació per la final imposant-se al CB L’Hospitalet (61-63), la Penya encarava el tercer partit de la temporada contra el Barça Lassa amb la missió d’estrenar la seva casella de victòries davant el bloc blaugrana.

La final disputada a Viladecans no començaria bé pels interessos verd-i-negres, ja que el conjunt de Julbe semblaria estar més entonat (11-2). Malgrat mostrar-se erràtic durant els primers compassos del partit, el FIATC Joventut podria reaccionar, aprofitant l’encert de Nenad Dimitrijevic per agafar-se al partit.

El base anotaria 11 punts durant el primer quart i lideraria un parcial de 0 a 13 que donaria avantatge a la Penya després dels deu minuts inicials (15-16). Una bona rotació de Pedro Nunes mantindria el FIATC Joventut per davant (26-31), però llavors el Barça es tornaria a sentir molt còmode.

Amb Sergi Martínez brillant amb llum pròpia (28 de valoració), l’equip d’Alfred Julbe recuperaria la iniciativa al descans (34-31), gaudint d’un petit avantatge de tres punts que es mantindria al final del tercer parcial (50-47). El Barça Lassa demostraria arribar amb més reserva d’energia a l’últim quart, circumstància que li acabaria servint el triomf en safata, després d’un 25 a 19 que acabaria sent definitiu (75-66).

Les 17 captures ofensives acumulades pels blaugranes (47 rebots en total) pesarien com una llosa, ja que la Penya no podria igualar l’efectivitat dels jugadors de Julbe a l’hora d’assegurar les segones opcions. Per part badalonina, Neno Dimitrijevic seria el jugador més inspirat, anotant 21 punts, capturant 7 rebots i donant 2 assistències en 30 minuts (22 de valoració).

Aquest dilluns, el júnior del FIATC Joventut debuta al Torneig de l’Hospitalet, jugant contra el Maccabi de Tel Aviv (14h). L’equip de Dani Miret només disputarà un partit en la jornada inaugural, ja que els encontres davant l’Olímpia Ljubljana (11:30h) i el Madrid (18h) es jugaran dimarts. Recordem que la Penya competirà dins del grup A.