El risc de despreniment d’una planxa obliga a suspendre dos partits a Badalona Sud

  0
  10
  IMG_0372.JPG

  06/02/2017 – Les fortes ratxes de vent que es van donar durant la vesprada d’ahir a la ciutat de Badalona van tenir conseqüències pel Young Talent Badalona Sud.

   

  En les darreres setmanes, els temporals han estat els protagonistes a la nostra ciutat. Els desperfectes ocasionats al Pont del Petroli pel fort onatge van ser, segurament, les conseqüències més notòries de les inclemències meteorològiques, però no les úniques.

   

  Ahir, diumenge 5 de febrer, les ratxes de vent que es van donar a Badalona (superiors als 80km/hora durant la matinada) van provocar que el Young Talent Badalona Sud hagués de suspendre dos partits al seu camp.

   

  Quan s’havien disputat 18 minuts del matx entre el Cadet ‘A’ del club i la Fundació Esportiva Grama el joc es va aturar. Una planxa del cartell publicitari situat en el sector de l’autopista es va desenganxar, posant en risc la integritat física dels jugadors.

   

  En conseqüència, el partit de categoria Cadet es va suspendre, igual que el matx entre l’Amateur ‘B’ del Young Talent Badalona Sud i el Thau previst per les 20h.

   

  El cos de Bombers es va dirigir fins al camp de futbol acompanyat per la Guàrdia Urbana. Finalment es va avisar als operaris de l’empresa responsable del cartell perquè procedissin a arreglar la incidència.