El Rotary Club lliura més de 18.500 euros a l’Institut d’Oncologia, la Guttman i Lestonnac

  0
  Rotary II.JPG

  20/01/2014 – El Rotary badaloní aporta els diners recaptats a l’onzè sopar Nit de Paul Harris per a diferents causes i institucions de la ciutat.

  El Rotary Club Badalona ha destinat més de 18.500 euros, recaptats en l’onzè sopar Nit de Paul Harris, a l’Institut Català d’Oncologia, a la Fundació Privada Institut de Neurorrehabilitació Guttmann i a l’Escola Lestonnac del barri de Sant Roc de Badalona.

   

  Durant l’acte de lliurament, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i del president del Rotary Club Badalona, Rafael Merino, s’ha lliurat a l’Institut Català d’Oncologia la quantitat de 16.450 euros. Rotary Club també ha fet donacions a la Fundació Guttmann (1.200 euros per poder comprar un piano per als infants) i a l’Escola Lestonnac (990 euros per la compra de congeladors).

   

  Recordem que Rotary és una associació internacional apolítica, aconfessional i oberta a totes les cultures, races i creences, que té com a objectiu principal el servei als altres. L’organització rotària fou fundada el 23 febrer de 1905 als Estats Units per l’advocat Paul Harris.

   

  En les edicions anteriors, els beneficis obtinguts en els sopars de gala de Badalona s’han destinat a la lluita contra la SIDA i el Projecte Home o a diferents institucions com la Fundació Josep Carreras, o l’Hospital Municipal.