El Rugby Badalona aconsegueix el lideratge

0
    31
    Rugbi.JPG

07/02/2017 – Després de la trobada amb els Carboners de Terrassa, que van guanyar per un 22 a 30.

En el partit ajornat que tenien pendent, per condicions meteorològiques, els Taurons de Badalona van jugar i guanyar per un 22 a 30 en el complicat desplaçament que tenien contra el primer equip dels Carboners de Terrassa.

L’enfrontament entre els dos equips prometia. Es trobaven, cara a cara, el segon i el tercer classificar de la segona divisió catalana i com era d’esperar el partit no va defraudar.

Va ser un matx vibrant, lluitat fins a l’extenuació pels dos equips que van donar el millor del seu joc. Els Carboners van jugar un joc de davanters i pick and go; els de Badalona van defensar al màxim, quan la pilota estava en mans del contrincant i van desplegar fent mal el seu joc ràpid a la mà.

El partit va començar intens en un terreny en mal estat i amb un fort vent que afectava el joc de puntada de peu dels dos equips. De fet, el Badalona va començar amb el vent en contra, però va saber gestionar aquesta incidència a l’espera de la segona part per tenir el vent a favor.

La segona part va ser molt intensa, els Carboners van pressionar de valent, fins al darrer moment, però quan l’àrbitre va xiular el final del partit, el resultat era favorable als Taurons de Badalona per 22 a 30. Aquest resultat permet sumar bonificacions pels dos equips.

Ara el Rugby Club Badalona s’ha posat en el primer lloc de la classificació amb uns resultats que a hores d’ara de la competició parlen per si sol, quatre partits jugats, quatre victòries, 158 punts anotats, 88 en contra i 20 punts assolits en la seva classificació, gràcies a aquests resultats. Tot i que els partits que es presenten no seran gens fàcils.

El pròxim dissabte, els Taurons es veuran les cares contra el Castelldefels RUC B, el darrer classificat, però immediatament s’hauran d’enfrontar amb el Rugbi Club Mataró amb qui van empatats amb quatre victòries.