El Sant Josep acomiada Sergi Vives de la banqueta del primer equip

  0
  45
  DS3rnKgXcAAjNvX.jpg

  La nova Junta del CB Sant Josep, presidida per Ibon Orrantia, ha comunicat al seu ja exentrenador del primer equip parroquial, Sergi Vives, que deixa de ser el tècnic del vestidor de lliga EBA. Tot i defensar la cinquena posició del grup C-B de la lliga, la destitució no és per motius esportius, sinó més aviat de confiança. 

  Vives ha entrenat a totes les categories del club badaloní (Escola, Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior) i ha estat coordinador. La temporada 2018-2019 era la seva quarta campanya al capdavant del primer equip, després d'assolir l'ascens a EBA fa dos cursos. 

  La fulminant decisió de la nova directiva groc-i-lila, que va ésser comunicada a Sergi Vives el dimecres per la tarda al bar del Centre Parroquial, ja ha començat a tenir les seves conseqüències esportives amb l'adéu de la pràctica totalitat dels jugadors per solidaritzar-se amb el seu entrenador. A petició dels jugadors de l'equip sènior es va celebrar una reunió ahir dijous a les 20 hores. Després d'escoltar les raons exposades per la Junta Directiva, tots els jugadors van sol·licitar que es reconsiderés la decisió de cessar a Sergi Vives i davant la postura inamovible de la Junta la majoria han decidit abandonar l'equip. A 7 de desembre, el primer equip del Sant Josep no tindria plantilla sènior i el club té una setmana per trobar-hi una solució. El 15 de desembre torna la competició. 

   

  Una qüestió "de confiança i d'idees"

  El president de l'entitat, Ibon Orrantia, ha raonat al Diari de Badalona la raó d'aquesta decisió: “Els motius pels quals s'ha cessat Sergi Vives són per una qüestió de confiança. La trajectòria que portava dins el club i les seves idees [respecte al primer equip] no corresponen amb la de la nova directiva. No és la figura idònia perquè continues al capdavant del primer equip”, justifica Orrantia.

  A partir de la pròxima setmana, la directiva començarà a treballar en la nova figura que entrenarà el primer equip i la pauta a seguir de la nova línia de treball.

  D'altra banda, el president parroquial també ha estat molt contundent amb el possible exili, ara com ara una realitat, per part de tota la plantilla: “Seguirem en contacte amb els jugadors durant la pròxima setmana i, si marxen , és una decisió que respectem, però esperem que no succeeixi. La destitució de Sergi Vives és una decisió de junta i no es pot rectificar. És irrevocable. No ens plantegem fer un pas enrere i no posarem cap problema a cap jugador que vulgui marxar. L'acomiadament de Vives és una decisió molt meditada i ferma”, sentencia.  

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí