El Sant Josep consuma el seu descens i l’Ademar jugarà el play-off

0
    29

Decepció i llàgrimes per una banda, i cava i alegria per una altra. El CB Coalci Sant Josep ha consumat el seu descens a Copa Catalunya després de caure a la pista del Bàsquet Calvià en la promoció de permanència a lliga EBA (71-59). El conjunt de Lluís Pintor viatjava a terres balears amb la necessitat de superar l’equip illenc per tan sols dos punts per confirmar la salvació a la categoria però va caure i es tanca d’aquesta manera un cicle de dues temporades al quart esglaó del basquetbol nacional.

Per la seva banda, a Copa Catalunya, AE Fruits Secs Dimonis Badalonès i Maristes Ademar buscaran l’ascens a la categoria que abandonen els parroquials. Fins a la darrera jornada, ambdós equips badalonins tenien dos objectius: ser campions de grup i la classificació per a quarta de final. El conjunt de Xavi Riera ho va aconseguir a La Plana en el derbi davant el Círcol Catòlic (73-60) i van obtenir el premi del títol de lliga gràcies a l’ensopegada del Ripollet en el seu duel. Al mateix poliesportiu badaloní, el Maristes Ademar també va regar de cava el vestidor per celebrar la seva classificació per al play-off. Una exhibició als 30 últims minuts per part de l’Ademar (16-10) atorga el quart passaport classificatori del Grup 2 per als quarts de final de la Copa Catalunya Masculina. Èxit majúscul per la nau de Lluis Garcia en derrocar el Bàsquet Molins per 75-46.

A partir d’aquest cap de setmana arrenca la segona fase del campionat amb duels Bisbas Bàsquet – Badalonès i Lliça d’ Amunt – Maristes en la lluita per l’ascens i Ciutat Vella – Círcol Catòlic en la pugna per la permanència a Copa.