El Sant Josep guanya al Salt en un final ajustat (81 a 79)

0
    21
    x publicar.JPG

07/12/2012

Els parroquials van poder ser consistents els 40 minuts i van aconseguir la 4a victòria de la temporada

El Sant Josep va guanyar al Salt en un partit corresponent a la jornada 7.

Després de bones setmanes de treball, els parroquials van aconseguir ser consistents durant els 40 minuts i van trobar l'aportació ofensiva de jugadors menys habituals.

Sense els interiors Fraine, Gracia i Tubert, Colomé i Hermoso es van haver de multiplicar per donar garanties des de la posició de 4.

L'encert del primer, que va anotar dos triples al primer quart, va obrir la primera escletxa (10 a 2).

Les primeres rotacions del Salt van aportar duresa i van reduir el desavantatge abans del primer quart (25 a 22). Al segon període, els gironins van ajustar la defensa interior sobre Reyes, però Vidal va mantenir el Sant Josep amb cistelles de mitja distància per guardar encara el coixí fins la mitja part (43 a 36).

A la represa es van veure els millors moments del partit, amb accions de qualitat a cada banda del camp. Els gironins van ser els primers en colpejar amb 8 punts gairebé seguits de Xevi Torrent, però el Sant Josep va respondre amb 5 triples i 7 punts seguits de Xavi Gonzàlez (66 a 61).

En el darrer període es va repetir la dinàmica del segon i el partit es va tornar a travar. El Salt va igualar el partit fins a 4 vegades (a 68, 75, 77 i 79), però mai es va aconseguir posar per davant.

En els últims instants. Hermoso va anotar un tir lliure, i Torrent va fallar una penetració en la que els jugadors del Sant Josep l'esperaven. Després d'un últim tir lliure d'Hermoso, Torrent va tenir un últim llançament, però la pilota no va entrar.