El Sant Josep, maleït a domicili; el Badalonès reacciona al derbi contra l’Ademar

0
    33
    DSC02113.JPG

El CB Coalci Sant Josep va patir a Sant Adrià de Besòs la cinquena derrota consecutiva lluny del centre parroquial. El conjunt de Sergi Vives va ser el botxí de la Unió Bàsquet Sant Adrià (84-74). L'equip adrianenc acumulava diverses jornades sense conèixer la victòria a casa i va cremar les opcions de triomf dels badalonins a base de triples (14). El tir exterior durant el primer temps va ser clau i abans del descans la diferència ja era de 12 punts (48-36).

A la represa, el Sant Josep va reaccionar amb un parcial de 0-14 a favor i la distància al marcador es va reduir a únicament dos punts. Pol Colinas, però, va despertar al seu equip. Al darrer quart, els parroquials van oferir un nou parcial ofensiu de 0-9 però la reacció no es va poder culminar amb una remuntada. Gerard Blat va ser l'home amb millor puntuació del Sant Josep 23 punts, 3 rebots i 20 de valoració). També cal remarcar els 13 punts, 11 rebots i 28 de valoració de Will Truss.

A Copa Catalunya vam viure el derbi badaloní entre Badalonès i Maristes Ademar. Tot i que el conjunt de Xavi Riera va sumar la seva setena victòria de la temporada (85-68), el Maristes de Lluís García va iniciar el primer quart amb un festival de triples (5). Les bones transicions dels locals i el joc interior va mantenir el Badalonès molt a prop al marcador abans del descans (37-41). A la represa, els dimonis van imposar el seu ritme i van començar la remuntada (58-48). El darrer període va ser un tràmit, ja que la victòria ja la tenia a la butxaca el Badalonès. Marc Cuesta (15 punts ) i Marcos Morales (20) van ser els màxims anotadors del Badalonès.

Al grup 2 de Copa, el Círcol Catòlic de Juli Jiménez va caure a La Plana contra el Ciutat Vella (62-81). Els badalonins van arrencar el matx amb un mínim avantatge de dos punts (17-17) però el marcador es va igualar abans del descans (36-36). A la represa, l'atac del Ciutat Vella va esmicolar les opcions del Círcol (46-59) i la desfeta es va acabar de confirmar al darrer període.

A Primera Catalana, la Minguella de David Martín perd pistonada després de caure a la pista del Palamós (82-68). Els de Casagemes ja perdien de 14 punts al quart inicial (22-8) i això va penalitzar la resta del partit. La diferència va augmentar dos punts més abans del descans (28-44) i qualsevol reacció badalonina era insuficient (61-48).

Finalment, a Segona Catalana, el Badalonès B va perdre a Badalona contra el Centre Catòlic L'Hopsitalet (61-69) i a Tercera vam celebrar les victòries de Natzaret contra Minguella B (62-55), ABB a la pista de la Grama (51-62), Sant Josep B a la Verneda (54-74) i Cultural contra el Coll (61-73). El Maristes B va caure a la Mina (68-56).