El Sant Josep s’aixeca ben d’hora per derrotar al Collblanc B (65 a 78)

0
    30
    DSC_0384.JPG

15/10/2013
    Juanan Gracia va liderar els joves en la victòria parroquial a la pista del Collblanc B, en un partit que es va jugar a les 9 del matí

El Sant Josep va aconseguir el 4rt triomf de la temporada en vèncer al Collblanc B a domicili en un partit que es va disputar a les 9 del matí
    Els parroquials, que no comptaven amb Diego per lesió, van haver de fer un esforç extra per superar un conjunt que, tot i anar cuer, els va plantejar molts problemes.

Els de l'Hospitalet, que tenen 4 jugadors que pugen amb el sènior a de lliga EBA, van plantejar un joc molt semblant al del Sant Josep, molt obert i amb molta amenaça des de l'exterior.
    Amb aquesta fórmula, el Collblanc va dominar més de 3 quarts del partit, fins que el Sant Josep els va sorprendre en defensa

Victor Cruz va ordenar una pressió a mitja pista, que va desconnectar al Collblanc B. O els parroquials robaven la pilota, o els locals superaven la pressió per estavellar-se o trobar una mala situació de tir.
    Així, a falta de 7 minuts el Sant Josep ja es va posar per davant i va anar engreixant l'avantatge fins els 13 finals.

Cal destacar l'impecable actuació de Juanan Gracia (32 de valoració capturant 18 rebots) i també dels joves, que van fer un pas endavant, en especial Carles Olivares (16 punts en 36 minuts) i Xavi Llagostera (11 punts i ajudant a tot arreu).

El proper partit del Sant Josep serà aquest dissabte a casa a les 20:45 contra La Salle Manresa.