El Sant Josep s’estrena apallissant al Berga (86 a 47)

0
    30
    2.JPG

24/09/2013
    Els parroquials van ser superiors en tot moment i en tots els aspectes i van acabar destrossant el partit amb un 24 a 3 al 3r quart

El Sant Josep es va estrenar a la 1a catalana amb un triomf contundent contra el Berga
    Els nois de Victor Cruz van ser superiors en tot moment i van esgotar als rivals amb una defensa molt agressiva

Ja des dels primers compassos, els parroquials es van imposar en defensa (14 a 7), i amb els punts de Xavi Gonzàlez van obrir el primer forat important (22 a 10).

Entre quart i quart els àrbitres van assenyalar una tècnica al Berga que va permetre fer més gran el parcial (30 a 10 min 12).
    Sense baixar el nivell defensiu, les rotacions s'integraven a la perfecció i Juanan Garcia agafava el relleu en l'anotació.
    Només les accions aïllades dels exteriors del Berga mantenien un resultat digne (46 a 25).

A la represa però, el Sant Josep va sortir encara més fort, i els visitants van abaixar els braços. El 24 a 3 de parcial de quart, deixava un marcador escandalós (70 a 28).
    Tot i que en els primers instants de l'últim quart, semblava que el Berga treia el caràcter per maquillar el resultat, la gana del nou Sant Josep va mantenir el nivell d'intensitat fins el final.

El proper partit dels parroquials serà diumenge a les 12:30 a la pista del Roser.