0
    35
    adepaf santa coloma.JPG

20/11/2012

Els colomencs van ser més consistents que el Figueres, que tot i la millora va dependre massa dels Vallmajó, i a Arenys els àrbitres es van empassar una falta sobre Olaguibe a l'última jugada.

Cara i creu per la resta d'equips de la comarca a la Copa Catalunya.
    El Santa Coloma va complir contra el cuer, el Figueres que ja ha mostrat una reacció respecte l'equip de les primeres jornades.

Els colomencs van repetir l'inici explosiu de la setmana passada contra el Natzaret, i amb pressions i encerts van tancar el quart amb una renda de 13 punts (32 a 19). L'adepaf es va tornar a encomanar a l'encert dels Vallmajó -36 punts entre els dos- per tornar a igualar el marcador a la mitja part (40 a 44) i mantenir les opcions vives fins l'últim quart (57 a 60), però no van trobar més reforços ofensius i es van ofegar mentre que el Santa Coloma sentenciava amb triples dels Balagué, que van tornar a ser referents en atac amb 8 triples entre els 2.

A Arenys el Montgat va caure per 72 a 71 amb polèmica perquè els àrbitres es van empassar una falta sobre Olaguibe a l'última jugada.
    Abans, els de Xavi Bassas van haver de remuntar fins a 3 cops l'avantatge que s'havia guanyat un Arenys cada cop més equilibrat.

El primer parcial, com ja ve sent una costum, es va produir en el primer quart, en el que fins ara el Montgat no es prou consistent els 10 minuts sencers, i va rebre un 14 a 2 (24 a 17).
    Quan semblava que s'havia aturat el cop, nova desconnexió perdent 4 pilotes a primera línia de passada i encaixant un 16 a 4 que només Camins i Medio van aconseguir retallar per deixar el partit recuperable a la segona part (43 a 31).

A la represa, l'equip es va contagiar de l'energia de Salvador i Morales i va jugar els millors minuts en defensa deixant l'Arenys en només 9 punts (52 a 50). Novament a l'inici de l'últim quart, els locals van tornar a estar encertats des del triple per trencar el partit (+11) però Camins, Cuesta i Medio van tornar a escurçar diferència.

A 11 segons, el badaloní Aritz Tomàs va rebre una falta de Medio, i va establir el 72 a 71 abans de la jugada d'Olaguibe.