El Santa Coloma es queda a les portes (75 a 74)

29

10/06/2013
    Els colomencs havien de remuntar 9 punts però es van trobar un Quart molt sòlid
    Estadística

El Santa Coloma no va poder remuntar els 9 punts de diferència contra el Quart i va quedar eliminat a les semifinals de la Copa Catalunya

Els colomencs tenien una empresa molt difícil contra l'equip amb millor registre dels dos grups (25 a 5) que ja s'havia endut la victòria en els 3 enfrontaments anteriors.

El somni del Santa Coloma va durar 10 minuts (18 a 21) mentre els de Cristian Bañuelos trobaven un inspirat Marc Balagué i aprofitaven els nervis locals.
    Amb el pas dels minuts però, els pesos pesats dels gironins van anar posant les coses al seu lloc.

La direcció de Bataller i la bona feina defensiva per aturar el joc interior del Santa Coloma, va capgirar la dinàmica per marxar a la mitja part (44 a 37, 16 avall a l'eliminatòria).

El pas pels vestidors no va fer canviar res i els colomencs van restar impotents davant d'un líder molt sòlid (68 a 55).
    Només l'energia final dels exteriors va reduir la diferència fins la derrota per la mínima.

Ara el Santa Coloma es jugarà la plaça esportiva per ser l'any que ve a la lliga EBA en el partit pel 3r i 4rt lloc contra el Pardinyes

Enguany aquest partit té menys interès que en altres edicions perquè hi haurà renúncies d'equips que aquest any han jugat la lliga EBA i els 4 equips que han arribat a les semifinals podrien rebre l'oferiment de jugar-la,

A més,el Santa Coloma com a club farà una reflexió per determinar si vol tenir un sènior a la Copa Catalunya o no.

El partit serà diumenge a les 17:30 a la pista del Quart.