El Santa Coloma es refà amb contundència (71 a 55)

0
    34

28/01/2014
    Els de Toni Suàrez van exhibir la seva defensa i van trencar el partit al 3r quart contra un rival directe per l'ascens

Com va passar després de la derrota contra la Cultural, el santa Coloma ha reaccionat amb contundència 7 dies després de la derrota a Ciutat Vella. resposta de líder d'un equip que gairebé no ha donat mostres de debilitat.

Dissabte contra el Sant Medir, l'immediat perseguidor juntament amb el Ciutat Vella, els vermells van demostrar la seva fortalesa física i mental per imposar-se en un dels partits més importants que resten aquesta temporada.

Els de Toni Suàrez van sortir amb moltes ganes d'oblidar l'anterior derrota i va fer un molt bon rimer quart. La bona defensa d'1 contra 1, i el domini del rebot defensiu va permetre als locals tancar el 1r quart amb avantatge (17 a 8).

Al 2n, el Sant Medir va igualar les forces i de la mà de Flores, amb 7 punts seguits, va aturar el cop per arribar a la 2a part amb opcions (32 a 24).
    La resposta del Santa Coloma però, va ser contundent. Tot i fallar fins a 5 tirs lliures al 3r quart, la bona feina al darrere va permetre que Alex López i Juanito trenquessin el partit al davant (49 a 32).
    Els colomencs anaven llençats i ràpidament van agafar una renda de 15 punts, que va arribar a ser de 19 en varis moments del partit.

D'aquesta manera, a part de posar una victòria més entremig amb un rival directe, li té guanyat l'average al Sant Medir.
    El proper partit dels de Toni Suàrez serà diumenge, a les 12:30, a la pista del Vedruna Gracia.