El Santa Coloma no dóna opció al Montgat B (81 a 49)

0
    30

14/02/2014
    Liderats de nou per un extraordinari Àlex López (15 punts 12 assistències, 10 rebots i 10 faltes rebudes per 38 de valoració) els colomencs van ser molt superiors

El Santa Coloma es va endur el derbi comarcal aplaçat de la 18a jornada en vèncer clarament al Montgat B per 81 a 49

Els del Baix Maresme es van presentar al Juan del Moral sense Soriano ni Baluda, que s'ha trencat el menisc i no jugarà les properes jornades. Sense aquests 2 pilars, els de Dídac Garcia van tenir molts problemes per anotar i plantar cara al líder.
    Els colomencs per la seva banda, sense fer un partit brillant, en van tenir prou aprofitant les opcions per córrer.

El ritme del 1r quart va ser molt alt i va provocar moltes impresicions als 2 costats de la pista. Dídac Arredondo posava la intensitat pel bàndol del Santa Coloma mentre que Ors era el més destacat els visitants.

Al final del període (15 a 9) el Santa Coloma era el que dominava perquè havia anotat 2 triples per cap dels locals. Al 2n quart però, els locals van seguir fins des de l'exterior, i a més, l'experimentat Àlex López superava amb facilitat la pressió dels vermells per capitanejar un parcial de 17 a 4 que va trencar el matx (del 20 a 15 al 37 a 19).

A l'últim minut, el Montgat B va retallar la diferència amb un parcial de 0 a 5 culminat amb un triple des del mig del camp sobre la botzina (37 a 24), però els de Toni Suàrez van esvair tots els dubtes a la represa.

Tot i 6 punts seguits de Balletbó, la única resistència del Montgat B, els locals van jugar a plaer. Carlos Sànchez es va endollar al partit i va agafar el ritme d'Àlex López, i així la diferència va créixer sense parar fins els 36 (77 a 41), coincidint amb els triples de Torres i Juanito.

Àlex López va tornar a fer un partit extraordinari amb 15 punts 12 assistències, 10 rebots i 10 faltes rebudes per 38 de valoració

El Santa Coloma mirarà de mantenir la bona línia diumenge a les 19:30 a la pista de la Minguella, mentre que el Montgat intentarà refer-se el dissabte, a les 17:45 a casa contra el Vedruna Gracia