El Seagull, amb la mel als llavis contra l’Espanyol (3-2)

0
    30

El Seagull va tornar a lluitar de valent contra el seu rival, però va tornar a caure. Les ‘gavines’ van tenir a toca els punts contra l’Espanyola a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, però Adriana Martín va ser el malson badaloní, amb dos gols.

El conjunt de Salvador Jaspe es va avançar al minut 4 amb una diana de Claudia Merino davant Myllyoja. L’alegria badalonina només va durar dos minuts, ja que Cristina Baudet va igualar el partit des del punt de penal.

L’Espanyol va mantenir el seu olfacte durant els primers 20 minuts de partit i Adriana Matín va capgirar el marcador a favor de les periques (2-1).

Tot i això, el Seagull va fer un pas endavant al darrer quart d’hora del primer temps i Alba Gordo va anivellar novament l’enfrontament al darrer minut del primer temps (2-2).

A la represa, i moltíssima calor a Sant Adrià, el Seagull va buscar amb intensitat el 2 a 3 i Mar va poder sentenciar l’enfrontament en dues accions de transició malmeses. Al tram final, novament Adriana va sorprendre amb una canonada des de 25 metres. Alba va intentar evitar el gol, però la pilota va foradar la porteria amb ajuda del travesser.

3 a 2 a favor de l’Espanyol i nova derrota d’un Seagull que no està tenint cap sort aquesta temporada, tot i les ocasions i la lluita de l’equip.

Aquest dissabte a Can Cabanyes (19h), les ‘gavines’ tanquen la temporada davant el DUX Logroño.