El Seagull arriba al seu màxim: ja és líder de Segona! (3-0)

0
    16

19 de febrer de 2017. Aquesta va ser la darrera data que el Seagull de Jordi Ferrón va defensar la primera posició a Segona. Pràcticament un any després, les badalonines han tornat a recuperar el màxim esglaó de la taula. La victòria contra el Son Sardina a l'Estadi i la derrota del Collerense davant l'Europa (2-3) ens notifica la bonanova de la jornada.

A la prèvia del partit, el Seagull anava limitat de pólvora ofensiva, a causa de les lesions de Sara Serna i Carla Morera, i les molèsties de Yosse González, que l'ha obligat a iniciar el matx des de la banqueta però s'ha erigit com a determinant a la represa. Tot i això, «el partit ha estat controlat a la primera i a la segona part» per part de les 'gavines', remarca l'entrenador badaloní Jordi Ferrón. Les ocasions del primer temps, però, no han finalitzat al fons de la xarxa. Irina Uribe ha gaudit de l'oportunitat més calenta, però el xut de la blava ha sortit fregant el pal.

A la represa, aquesta superioritat s'ha traduït en gols amb el recanvi de Yosse González. «Abans del partit hem parlat que Yosse jugaria 30 minuts i no ha pogut ser més determinant», afegeix Ferrón. Tot i això, el Son Sardina ha gaudit del primer xut perillós del partit. A continuació, el Seagull ha agafat les regnes del matx i Alba Gordo ha transformat el primer en un penal sobre Yosse. Abans del canvi, la davantera badalonina ha tancat el partit en set minuts i Noelia ha arrodonit la festa del Seagull aturant un penal al minut 89 de matx.

«Aquesta victòria ens situa lider gràcies al treball en equip i en un tram de la temporada amb moltes baixes. Les lesions ens perjudiquen perquè són absències ofensives i hem de reconvertir jugadores», valora Ferrón arran de les lesions que pateix la plantilla en un moment determinant del curs.

El triomf situa el Seagull líder en solitari a la classificació amb 36 punts i el Son Sardina tancarà la jornada en una còmoda setena posició amb 26.