El Seagull empata al Nou Sardenya (1-1)

0
    28

El Seagull suma un punt al Nou Sardenya contra l'Europa (1-1) i segueix a la part alta de taula. La promoció d'ascens s'allunya a quatre punts però les gavines segueixen en la lluita.

Gordo ha avançat el Seagull amb una falta des de fora l’àrea executada magistralment. Arran d'aquest inici, les badalonines han estat l’amo i senyor durant bona part del primer temps, gaudint d’ocasions més que suficients per marxar als vestidors amb una renda més àmplia. Serna i Yousse han disposat d’ oportunitats clares per sentenciar a la primera part.

L’Europa, per la seva banda, gairebé no s’ha acostat a l’àrea del Seagull i només Nany, en dues ocasions de pilota aturada, ha inquietat tímidament a Mire. No obstant i com es diu dins l’argot futbolístic, qui perdona ho acaba pagant. A la primera arribada nítida de l’Europa, bona jugada d’Anabel fent una passada interior excepcional que Clara ha definit amb tranquil·litat i de manera magistral.

A la segona part han canviat les tornes tot i que Yousse ha disposat d’una ocasió clara només començar. L’Europa ha donat un pas endavant i les ocasions han canviat de bàndol. La possessió s’ha equilibrat i el conjunt gracienc ha donat més sensació de perill. Sònia, en dues ocasions, ha pogut capgirar el marcador: primer amb un xut molt bombejat que ha tret Mire a la mateixa línia i poc després, mateixes protagonistes on la jugadora escapulada ha xutat una falta que ha tocat la portera visitant i després ha pciat al travesser.

Al darrer quart de partit tots dos equips han pogut guanyar, però ha estat el Seagull qui ha tingut les dues més bones. Ari ha aturat un bon xut d’Irina al minut 80 i a falta de cinc minuts Xènia ha rematat al pal. Reacció escapulada a la segona part en un partit que podria haver caigut per qualsevol dels dos equips.