El Seagull es refà amb un triomf davant l’Osasuna (2-1)

0
    40
    M.E
    El Club Esportiu Seagull va recuperar les sensacions de victòria davant l’Osasuna (2-1) en un matx molt disputat i seriós de les ‘gavines’

El partit va arrencar amb un primer temps disputat però amb més ocasions locals. Pilar Garrote va ser la primera a avisar amb un xut a la fusta. En l’acció posterior, conduïda per Irina, el Seagull es va avançar gràcies a la diana de Nuria. Les vermelles també van tenir les seves aproximacions a l’àrea rival tot i que no van ser accions clares. Tímides arribades que no van culminar amb xut entre els tres pals. Un intent llunyà de Leyre que va desviar Aída va ser el gran xut de l’Osasuna en aquest primer temps. Nuria Garrote va poder transformar el segon gol de les de Badalona però Silvia el va tallar sota pals.

A la represa, les locals van augmentar la diferència gràcies a una pilota a l’espai de Nuria que va aprofitar Pilar per superar a Silvia en el mà a mà. Partit que es complicava per a les navarreses tot i que aquest segon gol va despertar l’equip de Mainz. L’Osasuna va començar a generar i va dominar les arribades a porteria. Aída va salvar sobre la línia per a les locals el primer gol visitant.

Al minut 86, va arribar el premi de les vermelles en una pilota penjada que va pentinar Xènia i va transformar el 2-1 en pròpia porta. Tot i restar encara quatre minuts de partits, la victòria es va mantenir i el Seagull va sumar els tres punts per seguir liderant la classificació.

Aquest dissabte a les 16h, el conjunt de Junyent visita el camp de l’Alavés. Dimecres sabrem si es podrà seguir en directe al Youtube de l’equip local.