El Seagull manté el seu màxim però el Collerense no afluixa (1-0)

  0
  DSC04207.JPG

  Un gol d'Irina Uribe al primer temps manté el Seagull líder del grup 3 de Segona Divisió després de superar el Pardinyes per la mínima a l'Estadi. Tot i això, el Collerense, principal perseguidor de les 'gavines' també ha fet els deures. 

   

  L'aire a Badalona, que ha bufat fort durant tot el partit, ha estat favorable al Seagull durant la primera meitat, fet que ha permès l'equip de Ferrón dominar el partit. El domini a la represa s'ha invertit. El Pardinyes ha guanyat terreny i ha posat les coses difícils al Seagull.

   

  El Seagull, que no ha pogut sentenciar el partit, ha patit fins al final, però els 3 punts s'han quedat a Badalona. «No hem pogut matar el partit a la primera meitat i això ha fet que a la segona part ens toqués patir fins al final, però aconseguim 3 punts molt bons, sobretot en aquest moment, que ens permeten encarar els dos partits que vénen ara sent líders», destaca Ferrón. El tècnic de les 'gavines', tot i haver patit, valora també les victòries ajustades: «Va bé aconseguir aquestes victòries patint. Tenim dèficit de jugadores a dalt, per tant hem de ser un equip fort, solidari, i treballar les victòries, que són totes molt difícils».

   

  Amb aquests 3 punts les badalonines segueixen líders, a punt per encarar el tram final de la temporada contra rivals directes pel liderat. El Pardinyes, per la seva banda, se'n va cap a Lleida orgullós de la feina feta, i amb ganes de seguir lluitant. El tram final de la temporada serà clau per un Seagull que vol mantenir el liderat fins al final.