El Seagull pateix un desenllaç amarg en forma de descens (2-4)

0
    35

El Seagull va patir a l’Estadi la derrota més dolorosa de la temporada, la del descens. Tot i viure’s un duel disputat i anivellat entre les ‘gavines’ i l’Sporting, els errors van condemnar les badalonines (2-4).

El Seagull va començar l’enfrontament a Badalona força actiu en atac, amb nombroses arribades i constants ocasions de cara a porteria, però que no van arribar a traduir-se en gols. Manau, Merino i Chavero van buscar crear amb ràpides accions per ambdues bandes.

L’Sporting també va intentar avançar-se al primer temps, però Alba va evitar la primera diana visitant amb una gran intervenció. Malauradament, una ràpida recuperació de les asturianes la va aprofitar Marcela per trencar l’empat inicial al minut 34.

A la represa, el Seagull va tornar a sortir amb una marxa més i ho va aprofitar per anivellar el partit amb un mà a mà de Claudia Merino.

Tot i això, l’Sporting va reaccionar i en poc més de 10 minuts van arribar tres gols més de les visitants, els dos darrers amb una diferència d’un minut. Lezcano va interceptar l’esfèric a Alba Sánchez i va assistir Marcela perquè firmés l’1-2, Andrea va rematar de cap un córner executat per part de Kholosa i va establir l’1-3 i Michelle va rubricar l’1-4.

Càstig massa dur i excessiu per a un Seagull que va gaudir de nombroses arribades i ocasions a la represa, però sense efectivitat. Al darrer minut, Manau va tancar el marcador amb el 2-4 final. Malauradament, amb aquesta nova derrota, el Seagull certifica el seu descens a Primera Nacional i pateix un doble descens de categoria.

El Juvenil buscarà l’ascens a Primera

Per la seva part, el Juvenil B de les ‘minigavines’ buscaran aquest dissabte (14h) al camp de l’Àliga el seu ascens a Primera Divisió.

Perquè aquesta fita es pugui aconseguir, el conjunt de Dani Maldonado ha de guanyar l’Europa , l’altre aspirant. Només la victòria és el resultat vàlid del Seagull per aconseguir l’ascens.