El Seagull redreça el rumb al derbi (2-0)

0
    31

La relliscada al Nou Sardenya de la jornada anterior davant l’Europa ja és un capítol tancat al vestidor del Seagull, o així ho han expressat les ‘gavines’ al derbi comarcal davant el Sant Gabriel, i sota una fina pluja. Un doblet de la badalonina Núria Garrote va provocar que el conjunt de Jordi Ferrón es retrobés amb la victòria i defensar així la primera posició de la taula una jornada més.

En la primera meitat, la defensa Núria Garrote va avançar les ‘gavines amb un xut en el minut 25, en el que era tot just la segona ocasió de les de Jordi Ferrón. Davant un Sant Gabriel sense pràcticament perill a l’àrea de la porteria defensada per Brígid, el conjunt visitant va veure com el seu entrenador, el badaloní José González, era expulsat per recriminar una falta poc abans del descans. Avantatge mínim a favor de les locals tot just abans de marxar a vestidors.
    La segona meitat va arrencar sense pluja però amb una nova celebració de la graderia, amb una altra diana de Núria Garrote. La de Badalona va aprofitar una assistència per sobre la defensa adrianenca per superar Alba Sánchez i pràcticament sentenciar el matx.

Arran del 2-0, el Sant Gabriel va intentar fer un pas endavant però es trobà amb un Seagull encara més intens però sense acabar de trobar el tercer gol.

Amb aquesta victòria, les ‘gavines’ obliden la desfeta al Nou Sardenya i es manté el lideratge de la classificació amb 38 punts, els mateixos que el Zaragoza. Per la seva banda, el Sant Gabriel manté la setena posició amb 22, però s’allunya de les places de privilegi que donen accés a la Primera B.