El Seagull torna a tenir a tocar els punts a l’Estadi (2-3)

0
    27

El Seagull va tenir a tocar els punts en l’antepenúltima jornada de lliga a Reto Iberdrola davant el Real Oviedo (2-3).

Les ‘gavines’ van tornar a oferir una bona imatge, en un enfrontament en què el conjunt de Salvador Jaspe va tornar a foradar la porteria a l’Estadi per segona jornada consecutiva per partida doble. Tot i això, no va ser possible, com a mínim, l’empat contra l’equip asturià i es va caure per la mínima.

Claudia Merino va avançar les ‘gavines’ al primer minut de partit, però l’Oviedo va anivellar ràpidament l’enfrontament cinc minuts després. La reacció visitant va mantenir actiu l’Oviedo i a la mitja hora de joc van capgirar el marcador. Cop molt dur per a un Seagull ben treballat.

Abans de la represa, el partit va mantenir la seva dinàmica de bogeria i Galceran va tornar a anivellar el marcador abans del descans (2-2). A la represa, el Seagull no va poder recuperar el lideratge al marcador i l’Oviedo va treure profit al tram final per tancar el partit i la victòria. Gerro d’aigua freda per a un Seagull que està patint una temporada molt dura.

Portes obertes futbol base

Pel que fa al futbol base, el Club ha començat a partir d’aquesta setmana les jornades de portes d’obertes i de captació de nenes, que s’allargarà fins a final de temporada, el 21 de juny.

El Seagull tornarà a enfortir les seves categories i inscriurà equips benjamins, alevins, infantils i cadets-juvenils.

II Torneig Femení ‘Ciutat de Badalona’

D’altra banda, el Club organitzarà el proper 11 de juny el II Torneig Femení ‘Ciutat de Badalona’ al Municipal de Montigalà.

L’estiu passat es va superar la primera edició amb un gran èxit de participació i bon ambient i aquest any es buscarà repetir la mateixa excel·lència en les dues categories: benjamins i alevins.

El torneig serà la cloenda de la temporada 2021 – 2022, abans de començar les vacances d’estiu i el merescut descans del planter blau.