El Seagull torna de Mallorca amb victòria (1-2)

0
    93
    L'onze del Seagull

El Seagull suma la tercera victòria consecutiva i el sisè partit seguit sense perdre, tot just abans del cap de setmana. Les de Poll Fernández van sumar un nou triomf, en la seva visita a Mallorca per enfrontar-se a l’Atlètic Balears B (1-2)

En un partit jugar amb dificultats degut al fort vent que bufava a Ses Illes, les gavines es van avançar al minut 8 amb un gol d’Aina en una acció on superava la defensa amb un desplaçament en diagonal, definint amb un xut ras. A partir del gol, les badalonines van anar de més a menys i l’Atlètic Balears empatava en una transició des de l’extrem dret. Durant la primera part cap dels dos equips va tenir més ocasions clares.

A la segona part el Seagull començava dubitatiu en el seu joc, però a poc a poc les gavines van anar creixent. Al minut 78 Uma, que havia entrat al descans, aprofitava una passada a l’espai per superar la portera amb un xut creuat. Posteriorment, Maria Fernandez va disposar d’un xut des de la frontal, sortint per sobre el travesser. La portera Deboh va haver d’intervenir per evitar l’empat, en desviar un llançament de falta de les locals.