El sènior LF Challenge cau a la pròrroga a Zamora (84-80)

0
    29
    David Grau / CJB

El primer equip del Joventut Femení va perdre després de dues pròrrogues a la pista del Zamora, quart classificat de la LF Challenge (84-80).

Les de Jordi Vizcaino van fer una segona part molt bona i van tenir moltes opcions d’emportar-se la victòria, però finalment les locals van ser les que es van endur el partit.

El Zamora va sortir millor al duel i el control del partit va ser seu a la primera meitat (17-11), amb Toussaint i Keita liderant els atacs verd-i-negres. El segon periode va seguir amb una dinàmica similar i les diferències superior als 10 punts (30-20). Al descans, la Penya va aconseguir reduir una mica el desavantatge (35-27).

La millor versió del Joventut es va veure al tercer quart amb un parcial demolidor de 15-25 que va permetre a la Penya acabar el quart per davant (50-52). Tot i així, el Zamora va reaccionar i va empatar el duel a 62. A la primera pròrroga, el canvi de cops va ser constant (70-70).

Al segon temps extra, el Zamora va gestionar millor el joc, i amb un 6/6 des de la personal als moments decisius, no va donar opcions a una Penya que va acabar perdent 84-80. Toussaint, amb 37 punts, va ser la millor jugadora del partit.